skip to Main Content
you-drink-we-drive

Ти пиеш - Ние шофираме

Забавлявайте се без да поемате излишни рискове! Бъдете разумни и не застрашавайте както своя живот, така и живота на останалите. Позвънете ни и нашите шофьори ще ви откарат до прага на вашия дом в удобството на собствения ви автомобил, без да се налага вие да шофирате пил!

airport-transfer

Трансфер от/до летище

След дълъг полет можете да се отпуснете и да релаксирате, докато нашите опитни шофьори поемат волана за вас. Можете да бъдете сигурни, че нашият автомобил ще ви очаква на летището и ще ви отведе навсякъде, където имате нужда да отидете.

special-events

Специални поводи

Ние от Drink and Drive BG разбираме много добре важността на тези моменти, затова за вашите специални събития и поводи можете да ни се доверите и да оставите шофирането на нас, докато вие се забавлявате без излишни притеснения.

Свържете се с нас

Искате да се възползвате от нашите услуги или имате допълнителни въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас на посочения телефон, да ни пишете в чата или да оставите съобщение използвайки нашата контактна форма. Drink and Drive BG – винаги на Ваше разположение!

Свържете се с нас

Искате да се възползвате от нашите услуги или имате допълнителни въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас на посочения телефон, да ни пишете ни в чата или да оставите съобщение използвайки нашата контактна форма. Drink’n’Drive BG – винаги на на Ваше разположение!

Ценообразуване

Начална тарифа
15 лева
  • ✔ Началната тарифа включва повикването + първите 2 км.
  • ✔ За всеки следващ километър се таксува по 1,39 лв.
Начална тарифа
15 лева
  • ✔ Началната тарифа включва повикването + първите 2 км.
  • ✔ За всеки следващ километър се таксува по 1,39 лв.
Back To Top +359 87 923 2202