Free cookie consent management tool by TermsFeed

За нас

Здравейте!

Добре дошли в „Drink’n’Drive BG“ – водещата компания в България, посветена на комбинирането на забавление и безопасност чрез нашата уникална услуга „Дринк енд Драйв“. Ние вярваме, че всеки може да се наслади на нощния живот и да се забавлява, като същевременно се гарантира максимална безопасност по пътищата на страната.

 

С нашата услуга „Дринк & Драйв“ можете да се наслаждавате на вечерта си, като се доверявате на нашите професионални и опитни шофьори. Не се притеснявайте за това как ще се върнете до дома – ние сме тук, за да се погрижим за вас.

1. Нашата мисия

Нашата мисия е да предоставим на клиентите си надеждна и комфортна опция за транспорт след весело парти или събитие, където алкохолните напитки са част от удоволствието. С „Drink’n’Drive BG“ вече няма нужда да се притеснявате за транспорта след вечерта в любимия ви клуб, концерт или ресторант.

Защо да изберете "Drink'n'Drive BG"?

  1. Сигурност на пътя: Нашите професионални и лицензирани шофьори гарантират, че ще стигнете до дома си безопасно и комфортно.
  2. Винаги на разположение: Ние сме тук за вас по всяко време на денонощието. Независимо дали сте на парти до късни часове или сутринта след събитие, „Drink’n’Drive BG“ е на ваше разположение.
  3. Гъвкави пакети и цени: Предлагаме най-добри цени от само 20 лв. първоначална такса.

3. Не шофирате в нетрезво състояние

Drink and Drive (Дринк енд Драйв) BG ще се погрижи да прибере вас и вашия автомобил комфортно и професионално.

Оперираме в цяла София и околностите.

Прозрачност и точност при ценообразуването.

Първокласно обслужване

Нашият екип от професионалисти, ще се погрижат вашето пътуване да бъде приятно, безпроблемно и безопасно. Насладете се на drink and drive услугата, с която имате персонален шофьор.